Functieomschrijving

Overdag brasserie, ’s avonds restaurant…door onze dubbele functie van brasserie en restaurant, mogen onze koks enerzijds vooral ’s avonds nog echt en eerlijk koken en genieten ze anderzijds geregeld van een avondje of weekend vrij… De tijd dat werken in de horeca iedere avond en ieder weekend opslokt is allang voorbij…!

Collegialiteit, ‘afspraak is afspraak’, respect en enthousiasme voor Aan de Linde en haar formule zijn kernwaarden waar we samen voor staan!

 

Wat kunnen wij jou bieden?

  • 32 of 38 uur contract
  • Flexibel werkrooster. Wij vinden een sociaal leven belangrijk, roosters zijn naar wens samen te stellen en wij plannen voor iedereen die dat wenst geregeld een avond of weekend(-dag) vrij.
  • Werkroosters zijn doorgaans 2 weken op voorhand bekend middels een online personeelsplanner.
  • Acceptabele werktijden en -diensten van gemiddeld 8 uur.
  • Gevarieerde werkzaamheden afgestemd op capaciteiten en wensen.
  • Dagelijks vers fruit en goede personeelsmaaltijden.
  • Ruimte tot ontwikkeling en dan met name het volgen van cursussen en workshops.
  • Salaris op capaciteit en ervaring afgestemd en tot 34% boven CAO-loontabel! (Salarisindicatie: 1800€ tot 2300€!) Daarnaast royale financiële extra’s!

 

Wie zoeken wij?

In de allereerste plaats zoeken we naar een positief ingestelde collega die zich goed kan vinden in onze formule met enkele jaren ervaring opdat de inwerkperiode vlot verloopt, het werktempo snel acceptabel is en wij ook van hem of haar iets kunnen leren. Samen zorgen jullie ervoor dat de keuken soepel draait. En héél belangrijk, jij bent een leuke collega en past bij ons team. Onze nieuwe collega begrijpt dat we niet, zoals in het hoogste segment gebruikelijk is, met 6 koks aan één gerecht staan te friemelen, maar dat we met 4 koks aan 120 couverts werken!

Onze nieuwe collega drinkt af en toe ook samen met ons een lekker glas wijn of speciaalbier, voordat we allemaal trots en voldaan naar huis toe gaan…

Interesse of wil je meer info?

Bel 0651661645 (Lorraine) of stuur je cv en een korte mail naar info@aandelinde.eu

 

 

Praktisch:

We zoeken één zelfstandig werkende kok; ter aanvulling en uitbreiding van ons team. Aanvaarding in overleg. Ben je nog elders werkzaam? Wees gerust, wij gaan discreet om met verstrekte informatie!

Wat is Aan de Linde?

Overdag brasserie, ’s avonds restaurant…door onze dubbele functie van brasserie en restaurant, mogen onze koks enerzijds vooral ’s avonds nog echt en eerlijk koken en genieten ze anderzijds geregeld van een avondje of weekend vrij… De tijd dat werken in de horeca iedere avond en ieder weekend opslokt is allang voorbij…!

Restaurant Aan de Linde is gelegen in een markant, monumentaal pand net aan de rand van het toeristisch centrum met, volgens velen, het mooiste terras van Valkenburg met uitzicht op kasteel Den Halder, de hoogteruïnes en de kerk.

Sinds begin juli voert onze chefkok Sébastian Kuhn de scepter in de keuken. Sebastian heeft zichzelf ten doel gesteld om met name het aanbod van de lunch verrassender samen te stellen en de dinerkaart structureel te verfijnen. De keuken zit duidelijk in de lift en daar vinden we graag wat ondersteuning in!

’s Avonds wordt er mooi gekookt, met enkel verse ingrediënten en een dinerkaart die 5 keer per jaar wisselt. Maandag en dinsdag zijn drukke avonden doordat we dan een wisselend vijfgangen-surprisediner voor een speciale prijs aanbieden. Onze dinerkaart is actueel, verrassend en van deze tijd. We serveren kreeft en oesters uit eigen homarium.

Overdag is het heel anders en fungeert Aan de Linde als brasserie met veel vaste gasten. We voeren een uitgebreide lunch- en borrelkaart. Met name onze drukbezochte lunch biedt de mogelijkheid om koks die graag (gedeeltelijk) overdag werken tegemoet te komen.

Door onze ligging met een uitzicht dat vakantiegevoel oproept, enthousiasme van het hele team en ons hoge kwaliteitsniveau in de keuken krijgen we uitzonderlijk goede recensies op reviewsites als Iens.nl en tripadvisor.

De keuken is 7 dagen per week geopend van 11 tot 21.30 uur, de laatste medewerkers zijn niet later klaar dan 23 uur.

We hebben de afgelopen jaren een hecht en stabiel team met vaste medewerkers kunnen vormen en daar zijn we best trots op! Naast de chef werken we momenteel met 4 chefs de partie, ieder op zijn eigen niveau en met eigen specialiteit, Aan de Linde doen we samen en ieder op zijn eigen manier!

Kijk gerust eens op onze website voor actuele menukaarten en een uitgebreidere presentatie van Aan de Linde!

Interesse?

Solliciteer nu!

KLIK HIER