Over ons

Aan de Linde moet je beleven

Du moment dat je bij Aan de Linde binnenwandelt, waan je je in een authentieke Parijse bistrot. Het interieur ademt een warme gezellige en vooral intieme sfeer en biedt de perfecte setting om – binnen óf buiten – te genieten van al het lekkere eten & drinken dat dit etablissement in hartje Valkenburg te bieden heeft.

Aan de Linde staat sinds 2009 bekend om haar verfijnde kaart. Hier wordt met liefde gekookt en dat proef je. Aan de Linde staat dan ook voor vers, eerlijk, puur en verrassend eten & drinken. Maar niet alleen in de avonduren, je kunt hier de hele dag, vanaf 10 uur, terecht voor een hapje en een drankje.

De brasserie wordt ’s avonds omgetoverd tot restaurant met een eigentijdse dinerkaart. En in between gezellig borrelen of genieten van de overheerlijke lunch- en bistrot-gerechten. Hiermee heeft Aan de Linde een concept naar ieders goesting gecreëerd. 

De deur van Aan de Linde, op het hoekje van de karakteristieke Jan Deckerstraat en het fraaie Casinoplein, staat zeven dagen per week open voor iedereen die van lekker eten & drinken houdt in een bijzonder gezellige en gastvrije setting.

Gastvrijheid wordt hier welgemeend met hoofdletters geschreven. Het hele team van Aan de Linde doet er álles aan om ervoor te zorgen dat iedere gast in de watten wordt gelegd. Als je zelf de voordeur binnenstapt, merk je dat acuut; altijd een vriendelijk welkom, vaak ook nog een gezellig praatje en natuurlijk de hemelse kwaliteit van alle gerechten en drankjes. En dat alles zonder pretentieus te zijn. Dát is Aan de Linde. En dat moet je vooral zelf beleven.

Tot gauw!

Komt u ook genieten?

Openingstijden

Geopend vanaf 11.00 uur,
365 dagen per jaar!

Adres

Jan Deckerstraat 1b
6301 GX Valkenburg

Contact

Tel. 043 – 601 05 77
Mail: info@aandelinde.eu