Wat ons uniek maakt

Ons personeel

Van onze keukenbrigade tot bedieningsmedewerkers: iedereen bij Aan de Linde verstaat z’n vak. Onze gastheren en -vrouwen weten stuk voor stuk wat authentieke gastvrijheid inhoudt. Zij doen veel meer dan slechts uw maaltijd of drankje serveren. Ze zorgen ervoor dat u zich welkom voelt, hebben oor voor uw wensen, kennen de drank- en menukaart door en door, en kunnen u zo ook adviseren. Bijvoorbeeld over welke wijn of welk speciaalbier het beste bij uw gerecht past. Zo zijn ze het verlengstuk en het gezicht van onze keukenstaf, die zich achter de schermen voor u uitslooft.

Verse
ingrediënten

Elke ochtend, nog voor we onze deuren openen voor gasten, staan ze bij ons op de stoep met hun verse waar: onze lokale bakker, groenteboer, slager en andere leveranciers. Die versheid proeft u terug op uw bord. Of u nu aanschuift voor lunch of diner.

Unieke
gerechten

Onze lunch- en dinerkaart zijn een wegenkaart voor uw gastronomische reis. Waar u ook naartoe gaat: onze koks zorgen geven hun eigen draai aan klassieke en unieke gerechten. Zo staat een bezoekje aan Aan de Linde telkens weer voor een verrassende culinaire beleving, met onze typische gastvrijheid als terugkerend element.