Vacature: chef kok

Solliciteer

Informatie over het bedrijf

Restaurant Aan de Linde is gelegen in een markant, monumentaal pand net aan de rand van het toeristisch centrum met, volgens velen, het mooiste terras van Valkenburg met uitzicht op kasteel Den Halder, de hoogteruïnes en de kerk.

Zelfs als werknemer waan jij je op vakantie! Werken op een van de mooiste plekken van Valkenburg. Aan de Linde bestaat ondertussen al dik 10 jaar en daar zijn we trots op! Overdag ontvangen wij veel vaste gasten voor een kopje koffie of een heerlijke lunch, door de drukte tijdens de lunch ligt daar de uitdaging in snelheid en tactisch handelen.Onze nieuwe chef kok zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt en we rustig met een complete mise en place de avond kunnen beginnen.

’s Avonds wordt er fijn gekookt, met enkel verse ingrediënten en een dinerkaart die zeker 4 keer per jaar wisselt. Maandag en dinsdag zijn drukke avonden doordat we dan een wisselend vijfgangen-surprisediner voor een speciale prijs aanbieden. Onze dinerkaart is actueel, verrassend en van deze tijd. Altijd zijn we opzoek naar net dat beetje extra en vernieuwing, onze nieuwe chef kok zal hier veel vrijheid in krijgen.

Aan de Linde wordt gerund door een jonge onderneemster die graag samen de chef kok een hecht team vormt. De eigenaresse is zeer betrokken en zoekt een chef kok die bij haar past, onderling vertrouwen is heel belangrijk! Samen zorgen wij ervoor dat Aan de Linde kan groeien maar vooral ook een fijne werkplek is voor al onze collega’s. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën, met in het achterhoofd dat de bedrijfsformule staat en goed is

De keuken is 7 dagen per week geopend van 11 tot 21.30 uur, de laatste medewerkers zijn niet later klaar dan 23 uur. Dit biedt vele mogelijkheden qua werkuren en vrije dagen.

Bij Aan de Linde werken we met veel vaste medewerkers en vaste oproepkrachten ieder op zijn eigen niveau en met eigen specialiteit, Aan de Linde doen we samen en ieder op zijn eigen manier!

Omschrijving van de functie

Overdag brasserie, ’s avonds restaurant…door onze dubbele functie van brasserie en restaurant, mag ons keukenteam enerzijds vooral ’s avonds nog echt en eerlijk koken en geniet ze anderzijds geregeld van een avondje of weekend vrij… De tijd dat werken in de horeca iedere avond en ieder weekend opslokt is allang voorbij…!

Collegialiteit, ‘afspraak is afspraak’, respect en enthousiasme voor Aan de Linde en haar formule zijn 4 kernwaarden waar we samen voor staan!

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Fulltime contract, 38 uur
 • Een mooie, bewezen bedrijfsformule, die nog mogelijkheden toelaat om bijgeschaafd te worden. Enerzijds wordt er echt gekookt en anderzijds creëert met name de lunch een stabiele bedrijfsformule, dit biedt mogelijkheden!
 • 4 gemotiveerde chefs de partie met afgeronde koksopleiding, een jonge junior sous-chef die geen uitdaging uit de weg gaat en een leerling kok. Keuken en bediening is een hecht team met een positieve vibe!
 • Een compacte keuken met goed onderhouden apparatuur en airconditioning.
 • Flexibel werkrooster. Wij vinden een sociaal leven belangrijk, roosters zijn in overleg en naar wens samen te stellen en wij plannen voor iedereen die dat wenst geregeld een avond of weekend(-dag) vrij.
 • Acceptabele werktijden en -diensten van maximaal 8 tot 9 uur.
 • Goede personeelsmaaltijden.
 • Ruimte tot ontwikkeling en dan met name het volgen van cursussen en workshops.
 • Royaal salaris op capaciteit en ervaring. Daarnaast royale andere financiële extra’s!

Wie zoeken wij?

 • Onze nieuwe chef heeft enkele jaren ervaring als chefkok in een vergelijkbaar en/of toonaangevend horecabedrijf.
 • Onze nieuwe collega wilt en kan zich voor langere tijd committeren tot Aan de Linde
 • Dat de chef kok een voorbeeldfunctie vervult qua beheersing van alle kooktechnieken behoeft geen uitleg.
 • Jij draagt zorg voor onze apparatuur en zorgt dat jouw team, van zelfstandig werkend kok tot in de afwas en een leerling kok, hier goed mee omgaan.
 • Onze nieuwe chef kan zich goed vinden in de huidige formule, maar stelt zich tegelijkertijd en gefaseerd kritisch op en voert waar nodig verbeterpunten door, Aan de Linde staat niet stil en voor de chef kok is daarin een duidelijke rol weggelegd.
 • Onze nieuwe chef is een optimistisch persoon, vrolijk van geest en een echte team-player, we zoeken een chef die ons keukenteam kan inspireren en motiveren. Onze koks moeten graag voor en met de chef willen werken.
 • Naast de werkzaamheden in de keuken, onderhoudt de chef nauwe contacten met leveranciers en hij maakt tijdig wekelijkse werkroosters. De chef is in staat om gestructureerd te werken.
 • Je stuurt het team zonder enige moeite aan en voelt aan waar de knelpunten liggen.
 • Je beschikt over de benodigde diploma’s. Het is een pré wanneer jij een leermeester certificaat bezit.
 • Aan de Linde is druk en dynamisch, van rustig aan opstarten tot 100 % moeten geven binnen enkele minuten. Jij weet precies hoe je jouw team hier in motiveert.
 • Aan de Linde doen we met z’n allen dus een goede verstandhouding met de bediening en duidelijk communiceren naar elkaar vinden we erg belangrijk! Als chef kok zorg jij ervoor dat de bediening precies op de hoogte is van de kaart en weten wat ze op tafel zetten.

Direct solliciteren?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar info@aandelinde.eu